KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
Düzce Tanıtım Rehberi İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
İnovasyon Projesi ortakları bir araya geldi
27.8.2019 16:14:00
Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında başvurulan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı(MARKA) tarafından desteklenen “İhracat Odaklı İnovasyon Ekosistemi Geliştirilmesi” Projesi dolayısıyla Proje paydaşları bir araya geldi.

Toplantıya, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, Düzce Teknopark Genel Müdürü ve Dr. Öğretim Üyesi Özkan Şahin, Düzce TSO Genel Sekreteri Ayten Nursel Kocadağ, I-Global Eğitim ve Danışmanlık Şirketi yetkilileri ve Düzce TSO proje ofisi personelleri katılım sağladı.

Gerçekleşen toplantı yemeğinde, “İhracat Odaklı İnovasyon Ekosistemi Geliştirilmesi”  Projesi hakkında fizibilite çalışmaları yapılarak, firmalarımıza yeni pazarlar bulma imkanı sağlanması hakkında ortak çözümler aranacağı belirtilirken, projenin yanı sıra iş geliştirme ve eğitim konularında fikir alışverişinde bulunuldu.