KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Düzce TSO Meclis ve Toplu Komite Toplantıları gerçekleştirildi
27.9.2018 10:19:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı ve 6 ayda bir gerçekleştirilen toplu komite toplantısı gerçekleştirildi.

Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Dertli'nin açılış konuşmasıyla başladı. Meclis toplantısında Ağustos ayı mizanları onaylanırken, diğer konular kısmında odanın çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin meclis üyelerine bilgiler aktardı.

Meclis Toplantısının ardından toplu komite toplantısına geçildi. Yönetmelik gereği 6 ayda bir yapılması gereken toplu komite toplantısında söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, oda faaliyetleri ve geliştirilen projeler hakkında komite üyelerine bilgi vererek bu faaliyetlerde destek olmalarını istedi. Toplu komite toplantısında oda organ üyeleri oryantasyon eğitimi ile ilgili bilgiler de verildi.

Toplu komite toplantısı sohbet ortamında devam etti.