KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Dijital Dönüşüm E ticaret ve E ihracat Eğitimi
29.3.2019 16:22:00
Ticaret Bakanlığımız ve TOBB himayelerinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan eğitimin temel amacı KOBİ’lerimiz için dijital dünya da iş yapabilme ve e-ticaret ekosisteminin onlara sağlayacağı faydaların farkındalığını arttırmaktır.

E-ticaret Ekosistemi ve dijital dünyanın ince çizgilerinden, verimli ve sürdürülebilir bir iş modeli yaratmaya kadar bir çok konuya ev sahipliği yapıyor. Eğitim, üreticinin emeğine değer katması, satışlarını sınır tanımayarak artırmasını hedeflemektedir. Güncel ve yaşanmış tecrübelerin paylaşıldığı tam kapsamlı bu eğitimler katılımcılara yeni iş modellerini hazırlıyoruz. Sizler de ücretsiz olan bu eğitime katılabilir, kendinizi ve firmanızı yeni nesil iş dünyası ile tanıştırabilirsiniz.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda 4 Nisan 2019 tarihlerinde tam gün olarak icra edilecek olan eğitim 1 gün sürecektir.

Katılım müracaatı ve detaylar için:  www.dijitalyolculuk.com/duzce