KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Düzce Fuarı Kapılarını Açtı
3.5.2019 11:01:00
Düzce’de ilk kez gerçekleştirilen “1. Düzce Fuarı” görkemli bir şekilde açıldı. Açılış törenine Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz ve Kurul Üyeleri, İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda Düzceli vatandaş katıldı.

Düzce’de ilk kez gerçekleştirilen “1. Düzce Fuarı” görkemli bir şekilde açıldı. Açılış törenine Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya,  Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz ve Kurul Üyeleri, İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda Düzceli vatandaş katıldı.

Düzce’de ilk kez, geniş kapsamlı, tüm sektörlerin içinde yer aldığı bir fuar organize edildiğini belirten Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, “ Düzce’de ekonomik tabanlı büyük bir potansiyel var. Düzce’nin hak ettiği yere gelmesi için bu fuar çok önemli. Ahşap ürünlerinde Türkiye’de sayılı bir yerimiz var. Fındık üretiminde ülkemizde beşinci sırada yer alıyoruz. Bal kabağı üretiminde üçüncü sıradayız. Tarım bundan sonra dünyada çok daha fazla önem kazanacak. Doğal güzellikleriyle, macera ve spor turizmini geliştirmek ve körfez ülkelerine dönük bir turizmi başlatmak niyetindeyiz. Bunun için iki yıldır çaba harcıyoruz. Fuarın amacına ulaşması noktasında herkesi çok istekli görüyorum. Zamanlamanın da iyi olduğunu düşünüyorum. En büyük temennimiz bu fuarın her yıl aynı tarihlerde devam etmesi. Katılımın yoğun olacağına inanıyorum” dedi.

Fuarın Düzce il geneli ile bölgeye de hitap edeceğini vurgulayan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin de şu görüşlere yer verdi “ Sanayiden, turizme, tarımdan, gıdaya her alanda potansiyeliyle ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip olan Düzce tanıtım ve markalaşma alanında hak ettiği noktaya ulaşamadı. Hem ulusal hem uluslararası platformda marka değerinin artırılması için çaba harcamaya devam ediyoruz. Bu alandaki adamlardan biri de Düzce Fuarı. Bu fuarı çok önemsiyoruz. Bizim bulunduğumuz havzada fuar alanı yok. Amacımız büyük bir fuar alanına sahip olmak”

4 gün süreli olarak ziyaretçilere açık kalacak olan fuar da tarım makineleri ve ekipmanları, hayvansal üretim makineleri, sulama ekipman ve sistemleri, gübre, yem, organik ve ekolojik tarım ürünleri, et ve süt ürünleri sanayi, arıcılık, balıkçılık ve tavukçuluk, orman ve ahşap ürünleri, yapı ve inşaat malzemeleri, ısıtma, soğutma, havalandırma, güneş enerjisi, otomotiv ve yan sanayi, tekstil sanayi, lojistik sektörü, yöresel el sanatları stantları yer alıyor. Ayrıca başta Düzce Valiliği olmak üzere, Düzce Üniversitesi, Düzce Belediyesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret Borsası, Düzce Organize Sanayi Bölgesi, Bankalar gibi ekonomi odaklı kurum ve kuruluşların da stantları bulunuyor.

Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde hazırlanan fuar için Düzce Belediyesi tarafından Anıtpark alanından ücretsiz servisler kaldırılıyor.