KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
Düzce Tanıtım Rehberi İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
3.9.2019 12:40:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı kapsamında 07.09.2018 tarihinde uygulamaya başladığı TR42/18/MESLEK/0016 no.lu Makine İmalat Sanayiinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi Projesi Basın Lansmanı gerçekleştirildi. Lansman kokteyli sırasında katılımcılara hazırlanan Basın Lansman Bültenleri dağıtıldı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı kapsamında  07.09.2018 tarihinde uygulamaya başladığı TR42/18/MESLEK/0016 no.lu Makine İmalat Sanayiinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi Projesi Basın Lansmanı gerçekleştirildi. Lansman kokteyli sırasında katılımcılara hazırlanan Basın Lansman Bültenleri dağıtıldı.

Proje Koordinatörü Tuncay Yüksel, başlangıçtan bugüne kadar yürütülmüş olan proje faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Sunumdan sonra toplantıya iştirak eden ve proje kapsamında makine programlama eğitimi alan kursiyerlerden Suat Kaan da söz istedi ve verilen makine programlama eğitimlerinden çok memnun kaldıklarını, bu tür eğitimlerin artırılarak devam ettirilmesi talep ettiklerini ifade etti.

Lansman toplantısında konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, bu projenin tipik bir üniversite-sanayi işbirliği projesi olduğunu ve bu tür çalışmaların devam edeceğini söyledi. Şahin, yönetim kurulu ve oda meclisimiz olarak nitelikli eleman eksikliğini azaltacak her çabanın içerisinde olduklarını, mesleki eğitimin bir memleket meselesi olduğunu, Çalışma ve İş Kurumu ile birlikte makine programlama eğitimleri başta olmak üzere işverenin ihtiyaç duyduğu elemanların yetiştirilmesinde ciddi çalışmalar planladıklarını ifade etti. Bu projenin ayrı bir öneme sahip olduğunu, Yönetim Kurulu tarafından belirlenen yeni vizyonumuzda nitelikli eleman sorununun çözülmesine katkı sağlamanın da yer aldığını, bu hususun proje başvurularında dikkate alındığını söyledi.

Şahin, başta bu projede olduğu gibi her alanda kendilerini destekleyen Düzce Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar olmak üzere projeye katkı sağlayan Prof. Dr. Ayhan Şamandar’a, Düzce Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç .Dr. Yunus Biçen’e ve Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Seymen Çiftçi’ye, projenin yürütülmesi konusunda önemli katkılar sağlayan Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Türkan’a, Meclis Üyesi Engin Er’e,  proje iştirakçileri olan Her Makine’den  Halil İbrahim Pişkin’e, As Teknik firması sahibi Azem Sarı’ya ve Türkan Makine’den Enes Türkan’a katkılarından dolayı  teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.