KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Kurban Bayramı Programı
30.07.2020 16:39:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Kurban Bayramı bayramlaşma merasiminde personelle bir araya geldi.

Bayramlaşmaya, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Türkan, Murat Saydam, Yalçın Top, Meclis Üyeleri Hasan Arslan, Halil Uzun, Tanju Acar ve Düzce TSO personeli katılım sağladı.

Bayramlaşmanın açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Ahmet Dertli, “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın 365 oda içerisinde bir ilki gerçekleştirip C sınıfından A sınıfına çıkaran Düzce TSO personollerine teşekkür etti."

Tuncay Şahin; "Sizler de bizler de eğitimler alıyoruz. Daha önce hiç olmadığı kadar Düzce'de prestij kazandık. Bunu hep birlikte yaptık. Son yıllarda özellikle akreditasyonda sınıf atlamamız dolayısıyla odalar arasındaki sıralamada da 16. Sıraya kadar yükseldik" ifadelerini kullanırken, Meclis Başkanı Ahmet Dertli de odaların illerdeki potansiyelinin çok önemli olduğunu belirterek, "İllerde odaların karar mekanizmalarına önemli etkileri var. Ciddi bir kitleyi temsil ediyoruz. Sizler de aynı şekilde odamızı temsil ediyorsunuz. Bu nedenle sizlerin sadece kurum içinde değil kurum dışında da davranışlarışlarınız odamızı temsil ediyor. Üyelerimizin teveccühü bizler için çok önemli. Onları memnun etmek, onlar adına yenilikler üretmekle mesulüz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerden aynı özveriyi beklediğimizi belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.