KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Düzce TSO Kalitesini Bir Kez Daha Tescilledi
30.10.2019 14:58:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkikini başarıyla geçerek mevcut kalite belgesini yenilemeye hak kazandı.

Tetkik çalışmalarının kapanış programına katılan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen de denetleme ve kalite sistemi çalışmalarını yakından takip etti. Denetim sonrası değerlendirme yapan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Düzce’nin en büyük sivil toplum kuruluşu ve Düzce Sanayisinin ortak paydası olan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ulusal ve uluslar arası kriterlere ve değerlere uygun hale getirmeye çalıştıklarını söyledi. Şahin, “Odamız TOBB’un akreditasyon sisteminde kademe atlamaya çalışırken bir yandan da TSE’nin kalite sistemlerine uyum çalışmalarına hız vermiştir. Bugün yenilemiş olduğumuz belgemizle birlikte  TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemini sadece kağıt üzerinde uygulayan değil, sistemi yaşayan bir kurum olma hedefindeyiz. Bu sayede üyelerimizin hak ettikleri kaliteli hizmeti sunmaya ve bölgemizde adından söz edilen bir oda olmayı amaçlıyoruz. Odamızın belge yenileme sürecinde çalışmalara katılım sağlayan tüm personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadeleri kullandı.