KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Düzce TSO’dan Rektör Çakar’a destek
30.4.2019 18:12:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Meclis Başkanı Ahmet Dertli, yaptıkları ortak basın açıklamasında, Mayıs’taki Rektörlük Atamaları konusunda Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a destek verdiler.

Açıklamada; “Düzce’nin gelişimine önemli katkıları olan, bilim yuvamız Düzce Üniversitemizin son yıllarda yakalamış olduğu ivmede hiç kuşkusuz Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın önemli payı var. Katılımcı, ortak akla önem veren, kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli çalışmalara imza atan Rektörümüz, Düzce özelinde Kamu-Sanayi-Üniversite işbirliğini sürekli desteklemiş ve bu konuda her zaman sanayicilerin yanında yer almıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da Düzce ziyaretinde övgüyle bahsettiği üzere, Düzce Üniversitesi’nin en genç ve en gözde üniversitelerden biri haline getiren, yapılan her çalışmada sivil toplum kuruluşları ve sanayicileri organizasyonlara dahil eden Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın yeniden Düzce Üniversitesi Rektörü olarak atanması halinde ilimin, başta sanayicilerimizin, tarım, turizm alanlarında çok daha ileri taşınmasına katkısının olacağına inancımız tamdır” ifadeleri kullanıldı.