KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret İthalat İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Ülke Raporları, Hedef Pazar Araştırması ve Hedef ve Öncelikli Ülkeler Vize Referans Yazısı
"KOLAY İHRACAT PLATFORMU" Destek ve Teşvikler "YATIRIMA DESTEK" İhracatçı Pasaportu Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
10. Meslek Grubu Söz Üyemizde Programı Gerçekleştirildi
31.01.2020 12:17:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni uygulamalarından biri olan Söz Üyemizde etkinliklerinin ikincisi 10. Meslek Grubu’na yönelik olarak gerçekleştirildi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşen organizasyona Düzce TSO Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Türkan ve Murat Saydam, Meclis Üyesi Hasan Arslan, Ticaret İl Müdürü Çiğdem Acar, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Acar, KOSGEB KOBİ Uzmanı Seyfullah Hancıoğlu, Komite üyeleri ile Meslek Grubu Üyeleri katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Meclis Başkanı Ahmet Dertli, oda işleyiş ve çalışmalarını üyelerin de görebilmesi ve üyelerin yönetime katılması amacıyla düzenlenen bu organizasyonların kıymetli olduğunu işaret ederek, katılımcılardan söz alarak odanın gelişimine katkı sağlayabilecek fikirlerini beyan etmelerini rica etti.

Ahmet Dertli’nin ardından söz alan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, 2018 Nisan ayı itibariyle Meclis ve Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen reformlar ve gerçekleşen icraatlar hakkında katılımcılara bilgiler aktardı. Ülgen, oda bünyesinde kurulan proje ofisinin geliştirdiği ve sürdürdüğü projeler, odanın fiziki mekan değişimi, dijital oda olma yolunda atılan adımlar gibi önemli değişimler hakkında bilgiler aktarırken, Üniversite-Sanayi İşbirliği çalışmaları hakkında odanın attığı adımlar, proje okulu, TOBB İlkokulu ve diğer eğitim kanallarına yapılan yatırımlar konusunda da katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantıda ev sahibi olarak konuşan Düzce TSO Meclis Üyesi Hasan Arslan, söz üyemizde etkinliğinin sinerji oluşması için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, katılımcılardan sektörlerinde yaşadıkları sorunları anlatmalarını ve toplantı içerisinde ortak çözüm yollarının aranabileceğini ifade etti.

Toplantı, katılımcıların soru ve önerilerini aktarmalarının ardından sona erdi.