KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Mevlana Meslek Lisesi’nde rekor doluluk
31.7.2019 14:24:00
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin teşvikleriyle Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın destek ve himayesine verilen Mevlana Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde 2019-2020 eğitim öğretim sezonu için doluluk oranı %100 seviyesine ulaştı. Bu oran geçen yıl %80’lerdeydi. Bu yıl 166 yeni öğrenci merkezi yerleştirme sisteminde okulumuzu tercih etti.

584 öğrencinin eğitim gördüğü Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ayrıca hem Okul öncesi eğitim bölümü öğrencilerinin uygulamalı eğitimleri hem de bölgede önemli bir gereksinim olan 3,4,5 yaş okul öncesi eğitim sınıfları da okul bünyesinde bulunmakta, bu sınıflarda da toplam 86 öğrenci yer almaktadır.

TOBB’un başlatmış olduğu bu seferberliğin ülke geleceği açısından büyük önem arz ettiğini belirten Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Mesleki eğitimin ülkenin kurtuluşu olduğuna inandıklarını belirterek, “Ülkemizin üretmekten, ürettiğini ihraç etmekten başka kurtuluş reçetesi yok. Kalkınmanın en önemli adımı ihracat. Bu adımın gerçek olabilmesi için üretim, üretimin olabilmesi için de nitelikli istihdam şart. Nitelikli istihdamın ilk aktörü mesleki liselerimiz. Biz TOBB ve Düzce TSO olarak mesleki eğitime büyük önem veriyoruz. Amacımız sanayicimizin ihtiyaçları doğrultusunda kalifiye personel yetiştirmek ve istihdamlarını sağlamak. Bu yıl okulumuza olan rağbetin %20 oranında artması ve tam doluluk oranına ulaşması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Önümüzdeki yıllarda bu okullarımızdan mezun olan gençlerimizin sanayicimizin ihtiyaçlarına karşılık vereceğine inanıyor, projenin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Düzce Milli Eğitim camiamız, Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimimiz ve okulumuzun tercih edilmesinde katkısı olan velilerimize de şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.