KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Temel Hijyen Uygulamaları Gıda Hijyeni Bilgilendirme Eğitim Programı
4.10.2018 11:51:00

Odamız tarafından, Otel, Restoran, Kafe ve Yemek Siteleri işi yapan ve bu alanlarda hizmet veren üyelerimiz ve çalışanlarına yönelik ‘ Temel Hijyen Uygulamaları ve Gıda Hijyeni Bilgilendirme Eğitimi’ düzenlenecektir. Düzce Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği içerisinde 18 Ekim Perşembe günü 09.00 ile 12.00 saatleri arasında düzenlenecek olan eğitim odamız toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Eğitim sonrası katılımcılara ‘Halk Eğitim tarafından ‘Hijyen Eğitimi Belgesi ’ verilecektir.

Eğitim Başvuruları için tıklayınız.

Bilgi:

Vildan YILMAZ