KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Yeni Hedef Nitelikli İstihdam Verimliliğin Geliştirilmesi
4.7.2019 10:16:00
Düzce İŞKUR Şube Müdürü Hasan Ali Subaşı, ve 10. Meslek Grubu’nun katılım sağladığı “Nitelikli İstihdam Verimliliğin Geliştirilmesi” toplantısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıda konuşan, Düzce İŞKUR Şube Müdürü Hasan Ali Subaşı, son dönemlerde artan işsizlik oranlarına değinirken, uygulanacak olan eğitimden söz etti. Hizmet kuruluşu olduklarının altını çizen Subaşı, toplantıya katılım sağlayan misafirlerin sorularını da yanıtladı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Arslan; “Düzce'de işsizlik oranı çok fakat iş beğenmeme sorunu da çok ve Düzce de iş beğenmeme hastalığının durdurulmasını Odamız ve İŞKUR ile hep beraber üstesinden geleceğiz.” şeklinde konuştu.

Düzce de kaliteli eleman yetiştirecek akademi projesinden ve 3 Temmuz’da Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda  gerçekleşen ”Yakın Karadeniz Düzce Ön Bilgilendirme (İnfo) Turu” istişare toplantısından bahseden Arslan, İstanbul’dan gelen 50 büyük acentenin katılacağının altını çizerek, hizmet sektörünün her anlamda dinamik bir iş alanı olduğunu ifade etti.