KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
Düzce Tanıtım Rehberi İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
AMATÖR DENİZCİ BELGESİ EĞİTİMİ
4.9.2019 10:51:00
18 Eylül 2019 tarihindeki eğitim ve sınav saat: 14:00'da Odamız Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Son Başvuru tarihi 10 Eylül 2019'dur. KONTENJAN 180 KİŞİ İLE SINIRLIDIR.

KONTENJAN 180 KİŞİ İLE SINIRLIDIR.

AMATÖR DENİZCİ BELGESİ EĞİTİMİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

1) Ehliyeti olanlar için ehliyet fotokopisi veya Ehliyeti olmayan Sürücü Olur Sağlık Raporu

2) 1 adet Normal Vesikalık Fotoğraf

3) 14 yaşından büyük 18 yaşından küçükler için noter onaylı muvafakatname

4) Kimlik Fotokopisi

5) 39,70 TL’lik harç makbuzu

ÖDEMELER

-http://odemeler.udhb.gov.tr adresinden bireysel kullanıcı-giriş tıklanarak T.C. Kimlik No ve E-Devlet şifresi ile giriş yapılır. Açılan sayfada sol taraftaki ana başlıklardan “Liman İşletmeleri’ altında yer alan ”yeterlilik belgesi” tıklanır. Açılan sayfada yeterlilik adı seçiniz bölümünden “ Amatör Denizci” seçilir. Kişi adı da girilerek “hesapla” butonuna tıklanır. Harç bedeli “39,70TL” çıkınca “başvur” sekmesi tıklanarak C-Kodu oluşturulur.

T.C. Kimlik No ile veya C-kodu ile Halk Bankasına veya Bulunduğunuz yerleşim yerindeki Vergi Dairesi’ne giderek “9068” Kodu ile yapılmaktadır.

Amatör Denizci Belgesi başvuru dilekçesinin doldurulması gerekmektedir.

DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ.

• Ödeme makbuzu, 1 Adet resim, başvuru formu, sürücü ehliyet fotokopisi( ehliyet yoksa sağlık raporu fotokopisi), kimlik fotokopisini DÜZCE TSO’ya teslim ediniz.
  • İlgili kişi: Vildan Yılmaz Tel: 0380 524 25 50 (Dahili 116) E-Posta: vildan@duzcetso.org.tr