KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Kadın Girişimciler Proje Çalışmalarını Hızlandırdı
5.8.2019 11:40:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu, Aile ve Sosyal Politikalar Düzce İl Müdürü Zeki Yıldırım ve Düzce Baro Başkanı Azade Ay ile bir araya geldi.

İlk olarak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım ile bir araya gelen TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Kadın Girişimcilik Merkezi ve Üretici Kadın Pazarı projeleri hakkında bilgiler verdi. TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün tarafından gerçekleştirilen rutin saha çalışmaları sırasında tespit ettikleri kadın girişimci adaylarının Düzce’ye ait ve unutulmaya yüz tutmuş olan yöresel el sanatlarını sürdüren kadınların Kadın Girişimciler Kurulu ile irtibata geçirilmelerini ve destek olmalarını rica etti. Ayrıca kadın kooperatifçiliğinin sürdürebilirliğinin yerinde tespiti için, başarılı örneklerden biri olan Ankara Nallıhan Nal-Etik Kooperatifinin ziyaret edilmesi kararlaştırıldı. TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin taleplerini dikkatle dinleyen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım da destek vereceğini ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım’ın ardından Baro Başkanı Azade Ay ile bir araya gelen Düzce KGK üyeleri, geçmişte Düzce kadınları adına başarılı çalışmalar gerçekleştiren Düzce Kadın Platformuna destek olabileceklerini ifade etti. Düzce’nin “Kadın Dostu Kent” olabilmesi için gerekli adımların atılması noktasında söz birliğine varıldı. KGK üyeleri, Düzce’de halka açık parklarda karşılaşılan kadına ve çocuğa taciz, istismar vakalarından birebir şahitlerden aktarılan vakaları iletti. Baro Başkanı Azade Ay, bu konudaki hassasiyetlerini belirterek kamusal alandaki parklara ve ışıklandırması zayıf sokaklara güvenlik kameraları konulmasını ve yeterli aydınlatmanın sağlanması hususundaki konuların sıkı takipçisi olduklarını ve olmaya devam edeceklerini dile getirdi.