KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret İthalat İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Ülke Raporları, Hedef Pazar Araştırması ve Hedef ve Öncelikli Ülkeler Vize Referans Yazısı
"KOLAY İHRACAT PLATFORMU" Destek ve Teşvikler "YATIRIMA DESTEK" İhracatçı Pasaportu Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Sanal Ticaret Akademisi
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Düzce TSO’dan Eğitime Bir Katkı Daha
7.10.2020 09:14:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, yüz yüze eğitimin başlayacağının açıklanmasının ardından üyelerimizden Tech Care Tıbbi Malzemeler firmasından 40 bin adet maske temin ederek Milli Eğitim Müdürlüğü’ne öğrencilere dağıtılmak üzere hibe edecek.

Maske temini konusunda firma ortağı Işılsu Başsa odamızı ziyaret ederek detaylarla ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’e bilgiler verdi. Maske temini konusunda konuşan Tuncay Şahin, eğitimin normal sürece dönmesinin hayati önem taşıdığına işaret ederek, “Bizler de sivil toplum kuruluşları olarak bu sürece katkıda bulunmalıyız. Bu amaçla üyemiz Tech Care Tıbbi Malzemeler ile protokol imzalayarak okullardaki çocuklarımızın daha güvenle derslerine girebilmeleri adına maske temini yapmaya karar verdik. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. En iyi şartlarda eğitim alabilmeleri de bizim en önemli temennimiz. Yüz yüze eğitim sürecinin hem öğrencilerimize hem de Milli Eğitim camiamıza hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Protokol kapsamında 40.000 adet maske il genelinde okullara dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecek.