KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun
7.11.2019 16:02:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin Rahmet Elçisi, Son Peygamber Hz. Muhammed’in güzel ahlakın tamamlayıcısı ve insanlara bir müjde olarak yeryüzüne geldiğini belirterek, “Yüce Peygamberimizin doğumunu ifade eden Mevlid Kandili’nin tüm müslümanlara ve insanlık alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Peygamberimizin doğumuyla birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmıştır. İçinde bulunduğumuz zamanda da, O'nun insanlığa örnek olan yüksek ahlakına, öğretilerine, telkinlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz.

Mübarek Mevlid Kandili’nin gönüllerimizi aydınlatması ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.