KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Avrupa Küme Mükemmeliyet Programı proje teklif çağrısı
7.2.2019 15:27:00
Avrupa Birliği’nin 2014-2020 yıllarını kapsayan kısaca COSME (İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı) olarak adlandırılan programı kapsamında “Avrupa Küme Mükemmeliyet Programı” proje teklif çağrısı yayınlanmıştır.

Avrupa Küme Mükemmeliyet Programı proje teklif çağrısı

Genel amacı küme yönetimi mükemmelliğini güçlendirmek ve yeni bir “ClusterXchange” pilot programının uygulanması da dahil olmak üzere Avrupa genelinde kümeler ve uzman eko sistemler arasındaki alışveriş ve stratejik ortaklıkları kolaylaştırmak olan çağrının son başvuru tarihi 4 Nisan 2019 (saat 17:00, Brüksel saati) olup söz konusu program kapsamında proje başına verilebilecek azami hibe miktarı 360.000 Avro’dur.

Avrupa Küme Mükemmeliyet Programı proje teklif çağrısı ile ilgili özet bilgiler için tıklayınız.

Çağrı metni ve diğer ilgili dokümanlara aşağıdaki link aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın