KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Düzce TSO'dan Bir UR-GE Projesi Daha
7.2.2019 15:50:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın T.C.Ticaret Bakanlığı'na yapmış olduğu ve Brode sanayicilerinin faydalanmasının hedeflendiği “Tekstil Ürünlerinde Uluslararası Rekabet" URGE Projesi Bakanlık tarafından kabul edildi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın T.C.Ticaret  Bakanlığı'na yapmış olduğu ve Brode sanayicilerinin faydalanmasının hedeflendiği “Tekstil Ürünlerinde Uluslararası Rekabet" URGE Projesi Bakanlık tarafından kabul edildi.

Düzce TSO'dan yapılan yazılı açıklamada; "19.URGE.011 referans numarası ile tescil edilen projemizin ilk faaliyeti ihtiyaç analizi çalışması olacak. Bu çalışmada şirketlerin rekabet güçlerinin ve ihracat kapasitelerinin geliştirilmesini teminen şirket, sektör, pazar analizi değer/tedarik zinciri analizi yapılarak firmaların ihracat potansiyeli belirlenmekte ve projenin yol haritası oluşturulmaktadır.

Daha sonraki aşamalarda pazar bulma amaçlı yurt dışı gezileri, alım heyeti davet edilmesi gibi faaliyetler düzenlenecektir.

Faaliyetlerinin yüzde 75'i Ticaret Bakanlığı tarafından finanse edilecek olan bu projemize  12 adet Brode faaliyeti yürüten tüzel kişilikli üye firmamız dahil olmuştur. İhtiyaç analizi safhasında 12 firmadan oluşan kümemize katılım yapacak firmalar kabul edilecektir, ancak bu safhadan sonra yeni firma katılımı mümkün olmayacaktır" denildi.