KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Aynı Denizin Çocukları Kültür Müdürlüğünde
8.01.2020 13:52:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje okulu olan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin de dahil olduğu, Karadeniz çevresinde ülkemizden birçok şehirden okulların yer aldığı, aynı zamanda Bulgaristan, Romanya ve Ukrayna’dan da okulların ortak yürüttüğü bir proje olan "Children of the Same Sea"(Aynı Denizin Çocukları) eTwining Projesi kapsamında Düzce İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Resul Taştan ziyaret edildi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje okulu olan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin de dahil olduğu, Karadeniz çevresinde ülkemizden birçok şehirden okulların yer aldığı, aynı zamanda Bulgaristan, Romanya ve Ukrayna’dan da okulların ortak yürüttüğü bir proje olan  "Children of the Same Sea"(Aynı Denizin Çocukları) eTwining Projesi kapsamında Düzce İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Resul Taştan ziyaret edildi.

Ziyaret esnasında Kültür ve Turizm İl Müdürü Resul Taştan ile röportaj yapan çocuklar, proje ve ilimizin tanıtımına olan katkıları konusunda Taştan’a bilgiler verdiler. Projenin destekçisi olacaklarını belirten Resul Taştan, proje okulumuz Mevlana Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ne Düzce’nin turistik yerlerinin detaylı olarak belirtildiği bir harita ve Düzce Yemekleri özel kitabını hediye etti.