KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı Gerçekleştirildi
8.7.2019 17:35:00
Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve TOBB iş birliğinde KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da düzenlenen Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı'na; TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC Başbakanı Tatar, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ile çok sayıda siyasetçi ve iş dünyasından temsilci katıldı.

Forum hakkındaki görüşlerini dile getiren Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, “Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kalkınması, bu kalkınma esnasında da özellikle Türk sanayisi ve ticaret erbaplarının bu gelişime destek vermesi büyük önem taşıyor. TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte katılım sağladığımız Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu I. Ekonomi Konferansında da bu konulara işaret edildi. Ülkemiz ve Düzce adına da farklı iş alanlarında birçok fırsatın olduğu KKTC’de ekonomik hayatın gelişmesi için biz de oda olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.