KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
KAMUOYUNA
9.01.2020 13:23:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak, her dönem Düzce ve bölge meselelerinin çözümüne pozitif katkılar sağladık.

Sadece sanayici ve yatırımcıların değil, eğitim, turizm, tarım, ekonomi, işsizlik ve benzeri makro meselelere çözüm getirmek için her daim çaba göstermekteyiz.

Özellikle gençlerin ve çocukların geleceğe umutla bakabilmesi adına, başta eğitim alanında olmak üzere pek çok  alanda projeler geliştirmekteyiz.

İnsanımızın refah ve mutluluğu amacıyla yaptığımız çalışmaları Valilik, üniversite, belediye gibi kurumlarla eşgüdüm halinde sürdürmekteyiz.

Bu anlamda, Düzce Belediye Başkanı Sayın Dr. Faruk Özlü’nün, hem bakanlığı döneminde, hem de belediye başkanlığı sırasında TSO’ya, dolayısıyla sanayicilere, yatırımcılara, ülkeye ve Düzce’ye verdiği destekler, gerçekleştirdiği hizmetler izahtan varestedir.

Sayın Faruk Özlü, sadece Düzce’nin değil, bu ülkenin de saygın ve kıymetli bir evladıdır.

Son günlerde, sosyal medya üzerinden Sayın Özlü’ye yönelik tasvip etmediğimiz itibarsızlaştırma çabalarını görmekte ve bu durumu üzülerek izlemekteyiz.

Bu türden tartışmaların, siyasi polemiklerin ne Düzce’ye, ne de ülkeye hiçbir faydası olmadığını, toplumun hiçbir meselesini çözmeyeceğini vurgulamak isteriz.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak, herkesi sağduyulu olmaya, Düzce ve ülke meselelerinin çözümüne katkı sunmaya davet ediyoruz.