KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
Düzce Tanıtım Rehberi İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Mevlana Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Bir Proje Daha
9.10.2019 10:47:00
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın kontrol ve himayesine verdiği Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “İmalat Sanayiine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında destek almaya hak kazandı. Bu sayede 2018 yılında tamamlanan projenin ardından bu yıl da yeni bir projeye de imza atmış oldu.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2019 İmalat Sanayiine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Çilimli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ortaklığı ile Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Grafik ve Fotoğraf Alanında hazırlanmış olan “Yenilikçi Tasarım Teknikleri İle Geleceği Tasarlayanları Eğitmek” isimli proje hibe almaya hak kazanmıştır.  Projenin toplam bedeli 655.000 TL tutarındadır.

Proje kapsamında Grafik Fotoğraf Alanına gerekli tasarım ve baskı atölyeleri kurulacak. Ar-Ge Departmanlarında çalışabilecek düzeyde öğrenci yetiştirecek ve Grafik Tasarım ve Baskı Ünitelerini kullanabilecek nitelikli personel yetişecek ve Düzce ilinde sanayinin ve sektörün ihtiyaç duyduğu; Mac-OS İşletim sistemini kullanabilen, Grafik Tasarım Programlarına hakim, farklı çıktı ürünleri, baskı makinelerini, Lazer CNC ve CNC Makinelerini kullanabilen AR-Ge ve Üretim Gelişme Departmanlarında çalışabilecek yenilikçi, analitik düşünme yeteneklerine ve girişimcilik bilincine sahip nitelikli elemanlar kazandırılmasına olanak sağlayacaktır.

Bu kapsamda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından projenin ilk izleme faaliyeti gerçekleştirildi. İzleme ajans yetkilileri Merve Erdem Kaya ve Ömer Kaya tarafından gerçekleştirildi.