KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Düzce TSO’nun 5 projesi onaylandı
9.8.2019 11:15:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın hazırladığı ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın 2019 yılı destek programları kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda 2’si Düzce TSO’ya ait olan, proje ortağı olduğu 3 projeyle birlikte toplam 5 proje değerlendirmeler sonucunda başarılı olarak destek almaya hak kazanmıştır.

Meslek Komiteleri Daha Etkin Nasıl Çalıştırılır? Çalıştayı ’’Projesi

Doğu Marmara Kalınma Ajansı 2019 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Mayıs -Haziran Dönemi için Odamız tarafından başvurusu yapılan ‘’ Meslek Komiteleri Daha Etkin Nasıl Çalıştırılır? Çalıştayı ’’Projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansından destek almaya hak kazanmıştır.

Proje kapsamında; Odamıza kayıtlı 11 Meslek Komitemize ve bu komitelerin temsil ettikleri meslek grubu üyelerine çalıştay düzenlenecek olup, bu çalıştay ile ihtiyaç ve sorunlarının tespiti yapılarak çözüm önerilerinin geliştirilmesi yolları aranacaktır.

‘’Üretimde Dijital Dönüşüm Projesi’’

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2019 yılı Üretim Altyapılarının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Odamız tarafından hazırlanan ‘’Üretimde Dijital Dönüşüm Projesi’’ destek almaya hak kazanmıştır. Proje kapsamında ise; özellikle üretim yapan KOBİ'lerin çağın gerekliliklerine uygun dijitalleşme becerileri, 3 ana başlık altında üretim süreçlerinde, iç yönetim süreçlerinde, pazarlama ve satışta ölçülerek mevcut durumları ortaya koyulacak olup eşleştirme ve finansmana erişim faaliyetleri ile geliştirilecektir. Eylül 2019’ da başlaması planlanan proje 18 ay sürecektir.

Vizyonumuzun gerekliliği doğrultusunda Düzce’nin sosyal ve ekonomik olarak kalkınması kapsamında hazırlanan her projeye destek veren Odamız; 2019 yılı Doğu Marmara Kalkınma Ajansına sunulan 3 projede ortak olarak yer almış ve projeleri desteklemiştir.