KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
Düzce Tanıtım Rehberi İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukuku Semineri
9.9.2019 13:53:00
Fikri ve Sınai Mülkiyet ile Marka Hukuku Seminer Programı 12.09.2019 tarihinde, saat 14.00'da Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

İstanbul Barosu'ndan Av. H. Berk Sürücü ve Av. Nalan Çakır'ın vereceği seminerin başlıca konu başlıkları şu şekildedir:

- Fikri ve sınai mülkiyet nedir?

- Marka ve patent nasıl tescillenir? Marka ve patent başvurularında kriterler

- Fikri ve sınai hakkın hukuki mahiyeti ve tescilin sağladığı hukuki koruma

- Tasarım, coğrafi işaretler, geleneksel ürünlerin tescili ve koruması

- Web sitesi üzerindeki haklar: Alan adı nasıl korunur?

- Fikri ve sınai haklarda kişisel kullanım istisnası: Fair Use

- Hukuki ve cezai yaptırımlar: Marka ihlallerinde tazminat ve ceza hukuku

Seminer sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

(Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukuku Semineri katılımı ücretsiz olup, katılım formu linki aşağıda verilmiştir.)