KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Mali Politikası
  • Genel kabul görmüş muhasebe ilkeleri doğrultusunda şeffaflık, doğru ve zamanında bilgi sağlamak üzere mali raporları hazırlamak ve periyodik olarak veya talep edildiğinde yetkililere sunmak.
  • Oda mevcut kaynaklarını, oda üyelerimizin memnuniyetini sağlamak ve kaliteli hizmet sunmak üzere en etkin biçimde kullanmak.
  • Oda mevcut kaynaklarını Düzce’mizin ekonomik gelişimini destekleyici, istihdamına katkı sağlayacak şekilde  kullanmak.
  • Yönetimde sağlıklı bir kontrol bilinci oluşturmak ve etkin bir mali kontrol sistemi  sağlamak.
  • Hesapları İnceleme Komisyonu'nun tespit ve önerileri doğrultusunda Yıllık Cari Bütçeyi hazırlamak ve Meclise sunmak.
  • Oda Stratejik Planı ve Yıllık İş Planı hedeflerİ  kapsamındaki faaliyetlerini, yıllık cari bütçeye göre yürütmek.
  • Odanın sahip oluğu varlıkları ,Oda çıkarları gözetilerek ,vadeli mevduat veya diğer piyasa enstrümanlarını kullanılarak  değerlendirmek.
  • TOBB 5174 sayılı kanun çerçevesinde saptanan gelir kalemlerini  kullanarak; Odamız mevcut kaynaklarını geliştirmek
En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR