KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Oda Sicil İşlemleri
Hizmetler
İhale Belgesi

1. Odamızda kayıtlı firmaların devlet ihalelerine girebilmesi için Kamu İhale Kanunu’nun 10.maddesinin (g) bendine ilişkin düzenlenen belgedir.

2. Odamızda kayıtlı firmaların devlet ihalelerine girip, ihalenin firma üzerinde kalması sonucu Kamu İhale Kanunu’nun 10.maddesinin (g) bendine ilişkin düzenlenen tarihli teyit yazısıdır.

İlgili Kamu İhale Kanunu’nun 10.maddesinin (a) ve (b) bentlerine ilişkin belgenin ise Odamız Ticaret Sicili Müdürlüğü’nden talep edilmesi gerekmektedir.