KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Oda Sicil İşlemleri
Hizmetler
Vize İşlemleri

Düzce TSO’ya  kayıtlı firmaların yetkilileri ve tüm çalışanları TİCARİ amaçlı  yapacakları seyahatler için gerekli olan vize başvurularını Odamızdan yapabilmektedir.

Odamız  tarafından yapılan işlemlerde hiçbir ücret talep edilmemektedir. Vize başvurunuzu yaparken gideceğiniz tarihe en az 20 gün olmasına dikkat etmenizi rica ederiz. Davetiye ve davetiye gönderen firmanın sicil kayıt belgeleri, Davetiye gönderen firmada yetkilin kimlik fotokopisi gereklidir. Dilekçeyi şirketinizin antetli kağıdına çıktı alıp, yetkilinin ıslak imzası ve kaşeli olmasına dikkat ediniz. Gerekli evrak listesinde banka hesap ekstreleriniz istenilmekte. Hesabınızda en az 4.000 TL olması gerekiyor. Ekstrenizin her sayfası banka yetkilisi tarafından ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır. Ayrıca bankanız yetkililerinin imza sirkülerini de almayı unutmayın. Aynı işlemi firmanız için de yapmanız gerekecek. Seyahat sağlık sigortanızı herhangi bir sigortacıya yaptırabilirsiniz. Sigortanızın gidiş tarihinden 1 gün önce başlayıp, seyahatten 1 gün sonra bitecek şekilde olmalıdır.

Odamız tarafından  sunulan hizmet kapsamında tüm ülkeler için başvurularınız kabul edilmektedir.

Vize işlemleri için sorularınız ve detaylı bilgi için iletişim bilgileri:

Tel: (380) 524 25 50 / 126 (Vize Danışmanı: Seda PİŞKİN)

E-posta: seda@duzcetso.org.tr