KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Oda Sicil İşlemleri
İcra Kurulu
Hizmetler
E-İmza ve KEP Başvuruları

Odamız ve Türkiye Noterler Birliği arasında imzalanan protokolle, üyelerimizin E-İmza ihtiyaçlarını gidermek, prosedürleri asgari seviyeye çekmek amacıyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, TNB E-İmza ve KEP başvurularını kabul etmektedir.

Odamızda yer alan birime gerekli evraklarla birlikte başvurulması durumunda üyelerimiz E-İmza ve KEP'lerini en kısa zamanda edinebilmektedir.

BAŞVURU ÜCRETLERİ

1 YIL: 119 TL

2 YIL: 169 TL

3 YIL: 199 TL

BANKA BİLGİLERİ – 1 :

Hesap Adı          : TNB E -İMZA SAN.VE TİC.A.Ş.

Banka Adı          : TEB-Söğütözü Şb.

İbanNo              : TR54 0003 2000 0000 0015 2341 57

BANKA BİLGİLERİ – 2 :

Hesap Adı          : TNB E -İMZA SAN.VE TİC.A.Ş.

Banka Adı          : VAKIFBANK-Ankara Özel Bankacılık Şb.

İbanNo              : TR13 0001 5001 5800 7301 2927 22

TNB E-İmza ve KEP'e Başvuru İçin Gerekli Evraklar;

1- Faaliyet Belgesi (Bağlı bulunduğunuz odadan alabilirsiniz) Düzce TSO Üyesiyseniz başvuru anında odamızdan temin edebilirsiniz.

2- İmza Beyanı veya İmza Sirküsü Fotokopisi (Asıl belge personele gösterilecektir)

3- Kimlik Fotokopisi

4- Banka Dekontu (Yukarıda belirtilen bankalara tercih edilen ücretin yatırıldığına dair dekont)

5- Başvuru Formu (E-İmza İçin)