KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Proje Ofisi
TAMAMLANAN PROJELER

ODAMIZ TARAFINDAN TAMAMLANAN PROJELER

1-TEKSTİL SEKTÖRÜNDE KAYITLI İSTİHDAMIN TEŞVİK EDİLMESİ” PROJESİ

BAŞLANGIÇ: 01.07.2016

BİTİŞ: 31.08.2017

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı kapsamında hazırlanan Proje ile; Düzce’de ve tekstil sektöründe kayıtlı istihdamın desteklenmesine, kayıt dışı istihdamın daralmasına ve tekstil firmalarının ISO 9001 ve Devlet destekleri eğitimi ve eğitimi başarı ile tamamlayacak firmalara ISO 9001 ve OHSAS 18001 sertifikasının sağlanması ile kurumsal rekabetçi kapasitesinin arttırılmasına katkıda bulunulmuştur.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı 40 tekstil firmasına ISO 9001 OHSAS ve İç Tetkik ve dokümantasyon eğitimleri verilmiştir.  Ayrıca yöneticilerine kapsamlı şekilde devlet destekleri eğitimi verilmiştir. Yapılan üç adet çalıştay ile tekstil sektörünün SWOT analizi yapılmış, çalıştay sonuçları rapor haline getirilerek paylaşılmıştır. Proje sonrasında Düzce İlindeki brode sektörünün gücü anlaşılmış ve Brode Sanayicileri Derneği kurulmuş olup ayrıca bir UR-GE Projesi yürütülmeye başlanmıştır. 69  firmaya yönelik olarak kayıtlı istihdamın getirdiği avantajlar ve kayıt dışı istihdamın taşıdığı riskler belirlenip firmalara kurumsal ziyaretler yapılmıştır.

Projenin Toplam Bütçesi: 176.322,09 Euro

2- TEMEL İŞ HUKUKU VE ÖZLÜK DOSYALARININ HAZIRLANMASI EĞİTİMİ PROJESİ’’

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanan proje ile; Odamıza kayıtlı olan üyelerimiz ve onlar adına çalışan personellerin İş Hukuku ve Özlük dosyalarının  hazırlanması konusundaki kapasitelerini geliştirmek, bu konuda karşılaşılan güçlüklerin üstesinden gelerek, özellikle son zamanlarda büyük bir sorun haline gelen iş mahkemeleri davaları kıskacından korunmak adına danışmanlık hizmeti alınmıştır. Projemiz kapsamında 60 kişiye 20 şer kişilik gruplar halinde 9 gün boyunca günde 8 saat olacak şekilde toplamda 72 saat eğitim verilmiştir.

3- DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ PROJESİ’’

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında destek alan projemiz ile; Düzce de faaliyet gösteren Kobilerimiz in faydalanması, sosyal medyanın etkin bir şekilde kullanılması ve dijital pazarlamanın geliştirilerek e-ticaretin İlimizde yaygınlaştırılabilmesi konusunda danışmanlık hizmeti alınmıştır. Projemiz kapsamında 40 kişiye 5gün boyunca günde 8 saat, toplamda ise 40 saat eğitim verilmiştir.

4-DÜZCE TSO KURUMSAL YAPISININ GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ

2019 yılı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanan projemizde; Akreditasyon sisteminin en önemli kriterlerinden olan Kurumsallaşma Yönetim Sisteminin kurulması, Çalışan Performans yönetiminin süreçlerinin ve kriterlerinin belirlenmesi, kurumsal risk yönetimi ve uygulamalarının Odamızda oluşturulması ve içselleştirilmesi sağlanmıştır. Ayrıca klasik yönetim anlayışından çağdaş yönetişim anlayışına geçilmiştir.