KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Proje Ofisi
YÜRÜTÜLMEKTE OLAN PROJELER

ODAMIZ TARAFINDAN HAZIRLANAN; YÜRÜTÜLMEKTE OLAN VE DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJELER

1-MAKİNE İMALAT SANAYİİNDE YETERLİLİKLERİN VE İŞ BİRLİKLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ” PROJESİ

BAŞLANGIÇ: 06.09.2018

BİTİŞ: 07.09.2019

2018 yılı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı İmalat Sanayiine Yönelik Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında desteklenen projemiz ile;

Düzce ilinde makine imalat sanayiinde sektörle mesleki eğitim arasında iş birliğinin geliştirilmesi, sektör tarafından ihtiyaç duyulan güncel yetkinliklerin ve bu yetkinliklerin edinimi için gerekli teknolojik altyapının mesleki eğitimle paylaşılması ve bu yetkinliklerin öğrenicilerde geliştirilmesi ve teknolojik altyapının oluşturulması için ortak çalışmalar yürütülmesi, mesleki eğitimin teknolojik kapasitesinin artırılması ve iş verimin geliştirilmesi için mevcut ve potansiyel çalışanların bilgi ve becerilerin geliştirilmesi yoluyla Doğu Marmara bölgesinin rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlanmıştır.

Temel Faaliyetler;

1. Düzce MYO makine imalat sanayiinde yeterliliklerin geliştirilmesi amacıyla bilgisayar laboratuvarı yenilenmiş,

2. 300 kişiye 80 saat tasarım, çizim CNC eğitimleri verilmiş,

3. İş verimini artırmak için Sosyal Beceri Eğitim programı geliştirilmiş ve bu kapsamda eğitimler verilmiştir.

Projenin Toplam Bütçesi: 612.950,00 TL

2- TEKSTİL ÜRÜNLERİNDE ULUSLARARASI REKABET PROJESİ (UR-GE)

Ticaret Bakanlığına sunularak destek alamaya hak kazanan Projemiz ile; Bölgede Tekstil Ürünleri sektöründe imalat yapan işletmelerin, Uluslararası pazarda yer bulmalarının sağlanması, Bölgedeki işletme gelirlerinin ihracata dayalı olarak arttırılması, Bölge istihdamının sürekli olarak arttırılması, Yeni iş olanaklarının yaratılması, İhracattaki talep nedeni ile kalifiye eleman ihtiyacının artması Bölgenin ihracata dayalı gelirinin artması ile GSMH paylarında artış hedeflenmektedir.

Proje kapsamında gerçekleştirilecek olan faaliyetler; İhtiyaç Analizi, Eğitim, Danışmanlık, Yurt Dışı Pazarlama, Alım Heyeti ve İstihdam olarak planlanmıştır.

Projenin Toplam Bütçesi: 450.000,00 $

3-ÜRETİMDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJESİ

BAŞLANGIÇ: 08.09.2019

DEVAM EDİYOR

2019 yılı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Üretim Altyapılarının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan projemiz ile;

KOBİ'lerin çağın gerekliliklerine uygun dijitalleşme becerileri 3 ana başlık altında; üretim süreçlerinde, iç yönetim süreçlerinde, pazarlama ve satışta ölçülerek mevcut durumları ortaya koyulacak olup eşleştirme ve finansmana erişim faaliyetleri geliştirilecektir.

Projenin Toplam Bütçesi: 938.870,00 TL

4- MESLEK KOMİTELERİ DAHA ETKİN NASIL ÇALIŞTIRILIR? ÇALIŞTAYI PROJESİ

2019 yılı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından destek almaya hak kazanan projemiz kapsamında 11 Meslek Komitemizin ve Meslek Komitelerimizin temsil etmekte olduğu 3.174 meslek grubu üyelerimizin ihtiyaç ve beklentilerinin doğru tespit edileceği bir çalıştay düzenlenmesine ve sonrasında çözüm önerilerinin geliştirilmesi planlanmıştır.

Projenin Toplam Bütçesi: 15.000 TL