KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
Düzce Tanıtım Rehberi İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Tobb Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu
İcra Kurulu
Genç Girişimcilerden Çin ve Singapur Çıkarması
19.11.2014 15:10:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Çin ve Singapur’da fuar ve iş gezisi etkinlikleri düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde Çin’de düzenlenen Canton Fuarına ve ayrıca Singapur’a giden TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, Singapur’da Büyükelçi Taner Seben ve eşi Binnur Seben tarafından kabul edildi. Düzceli olan Taner Seben ve eşi Binnur Seben, Düzceli genç girişimcilerle yakından ilgilendi. GGK üyelerine ayrıca Singapur Ticaret Müşaviri İbrahim Eriş de yardımcı oldu. Ziyaretlere TOBB Düzce İl GGK Başkanı Cemal Aksan, üyeler Atilla Çelebi, Taner Özsoy, İlhami Velioğlu, Serdar Demir, Candoğan Bektaş, Sebahattin Uzun, Bilecik GGK Başkanı Fikret Karaçalı ve yardımcısı Cüneyt Dönmez katıldı.

Singapur Büyükelçisi Taner Seben, Türkiye ve Singapur arasındaki ticari bağlardan ve gelişmelerden bahsederken GGK üyeleri de Singapur ve Türkiye arasında oluşturulabilecek iş bağlarını tartıştılar. Programda Singapur iş adamları ile Düzce GGK üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilerek, fikir alışverişinde bulunuldu.

Düzce GGK Başkanı Cemal Aksan, Singapur Büyükelçisi Taner Seben ve eşi Binnur Seben’in kendilerine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederken, Çin ve Singapur’da yapılan çalışmaların rapor halinde Düzce TSO ve Düzce Belediyesi’ne sunulacağını ifade etti. Ayrıca Aksan;  iş gezilerinin girişimciler için avantaj olduğunu belirterek, Düzceli Genç Girişimciler olarak yurtdışı fuar gezileri ve ikili iş görüşmelerinin devam edeceğini belirtti.