KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
Düzce Tanıtım Rehberi İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Tobb Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu
İcra Kurulu
KGK'dan Kadın Girişimcilere Finansman Desteği
12.4.2019 13:19:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu, ilk başlangıç finansmanı konusunda sorun yaşayan Kadın Girişimcilere yönelik finansman desteği konusunda Fibabanka ile protokol imzaladı.

Fibabanka Düzce Şube Müdürü ve aynı zamanda TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Simay Üzmez Şişman ile TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz'ün ortak basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; "Kadınlarımızın ekonomiye katılmaları, kendi ayakları üzerinde durabilmeleri, ülke ekonomisine katkı sağlamaları amacıyla, iş hayatına atılırken yaşadıkları en önemli sorunlardan biri olan "Başlangıç Sermayesi" konusunda Fibabanka kadınlarımıza ışık oluyor. Geliştirilen paket ile kadınlarımız uygun faiz oranları ve mentörlük desteğiyle birlikte iş dünyasında sağlam temellerle girme fırsatı buluyor"

Kampanya ve şartlarla ilgili detaylı bilgi, Fibabanka Düzce Şubesi'nden alınabilecek.