Eğitim Haberleri TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi
  • 10.12.2021

TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve TSE işbirliğinde düzenlenen TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi 22 Aralık 2021 tarihinde Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekleriz.

Eğitimin Amacı

•             Kuruluşun Çevre Yönetim Sisteminin; standardın şartlarına uyup uymadığını belirlemek ve sonuçlarını müşteriye bildirmek amacıyla, gerekli delillerin tarafsız ve önyargısız toplanması, değerlendirilmesi ve belgelendirilmesi süreci olan Çevre Yönetim Sistemi Tetkikleri için Tetkik Görevlisi yetiştirmek.

Eğitimin İçeriği

•             TS EN ISO 14001 Standardı Maddelerinin Tetkik Görevlisi Gözüyle Yorumlanması

•             TS EN ISO 19011 Standardının Tanıtımı

•             Tetkik Çeşitleri