Haberler DÜZCE TSO’YA ZİYARET
  • 13.12.2021

DÜZCE TSO’YA ZİYARET

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldi.

Toplantıya; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Türkan, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Genel Sekreter Mehmet Hayri Şen, Düzce TSO Genel Koordinatörü Tuncay Yüksel ve MARKA Uzmanları hazır bulundu.

Toplantıda, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Düzce Yatırım Destek Ofisi koordinatörü Abdülkadir Uslu, bugüne kadar Düzce’de hibe almaya hak kazanan, başvurusu yapılan ve devam etmekte olan hibe projelerinin faaliyetleri ve ilerleme durumları hakkında bir brifing verdi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, göreve geldikleri 2018 yılından itibaren yürüttükleri faaliyetler tamamladıkları projeler ve diğer kurumlara verilen destekler ve işbirlikleri konusunda bilgiler verdi.  

Toplantının devamında, Düzce’nin kalkınmasına destek olacak ve istihdamı geliştirecek proje fikirleri konusunda istişare yapılırken tespit edilen üç proje fikri ile ilgili fizibilite çalışması yapılmasına ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı fizibilite desteği programına başvuru yapılmasına karar verildi.