Haberler VOCATIONAL WEB LEAP ÇARPAN ETKİNLİĞİ BİLATERAL (İKİLİ) HAZIRLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • 16.06.2022

Ulusal Ajans desteği kapsamında Düzce Üniversitesi, koordinatörlüğünde Odamız ve 5 Avrupa Birliği ülkesinden 7 ortak kurum ile birlikte yürüttüğümüz kısa adı "Vocational Web Leap " olan “Mesleki Eğitim Öğrencileri, Çıraklar ve Mezunların Web Tasarım ve Geliştirme Konusunda Eğitilmesi İçin Açık Kaynaklı E-Öğrenme Platformu” projemiz ile ilgili bilateral (ikili) online toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda proje ortaklarının ülkelerinde düzenlenecek çarpan etkinliği toplantıları üzerinde istişare yapılmasına devam edildi. Planlanan çarpan etkinliklerindeki hedef katılımcı sayısı, Yunanistan gerçekleştirilecek olan toplantıdan önce tamamlanması kararlaştırıldı ve toplantılarda kullanılacak katılım sertifikaları, imza listeleri, anket değerlendirmeleri, görseller ve diğer materyaller konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Proje ile ilgili ayrıntılı bilgiyi http://vocwebleap.org  adresinden alabilirsiniz.