Haberler Düzce TSO’da 2023 Yılı Kesin Hesabı Onaylandı
  • 4.03.2024

Düzce TSO’da 2023 Yılı Kesin Hesabı Onaylandı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 2023 Yılı Kesin Hesabı Şubat Ayı olağan meclis toplantısında görüşülerek onaylandı.

Şubat ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Tanju Acar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, şubat ayı Yönetim Kurulu faaliyetlerini meclis üyelerine aktardı. Erdoğan Bıyık, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “İstanbul’da gerçekleştirilen EMİTT Turizm ve Seyahat Fuarı’na oda olarak katılım sağladık. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Kocaeli’de düzenlenen Marmara Kariyer Fuarına da katılım sağladık. Kocaeli Üniversitesi Rektörü ile de istişarelerde bulunduk.  Ay içinde odamızda, üyelerimize yönelik olarak Kurumsal Protokol Kuralları ve CERN Bilgilendirme seminerlerini gerçekleştirdik. Odamızı ziyaret eden kurum ve kuruluşlarımızı kabul ettik. Ay içinde Orman İşletme Müdürü, İHH Düzce, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası Nusrettin Şubesi, Düzce 99 Arama Kurtarma Derneği, Alaplı TSO Başkanı odamızı ziyaret ettiler.  Şubat ayı boyunca TOBB’da düzenlenen programlara da katılım sağladık. Meclis Üyeleri Bilgilendirme toplantılarına şu ana kadar iki grup halinde katıldık. Yine ay içinde TOBB’da gerçekleştirilen TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları konsey toplantısına ve Ticaret Bakanlığı tarafından Grand Anlara otelde düzenlenen kümelenme çalıştayına katıldık. Sayın Valimiz Selçuk Aslan ve Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü ile birlikte Kalıcı Konutlar Gündüz Çocuk Bakım Evi, Kapalı Pazaryeri açılışlarına katılım sağladık. Sayın Valimiz Selçuk Aslan ile birlikte Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı programına icabet ettik. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’ın Düzce programlarına iştirak ettik. Yerel seçimlerin yaklaşması dolayısıyla siyasi partilerimiz odamızı ziyaret etmeye devam ediyor. Bu ay içinde Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi ve Deva Partisi Düzce Belediye Başkan Adaylarını odamızda ağırladık. Kendilerine başarılar diledik.  Bilsoft Yazılım, Akdent Diş Polikliniği ve Safir Okulları ile üyelerimize yönelik indirim protokolleri imzaladık.  Yeni işyerlerinde hizmet vermeye başlayan Avcı Dünyası-Ali Süler ve NRSE Gıda-Erkan Öner’i ziyaret ettik”

Toplantının devamında şubat ayı mizanı ve 2023 Yılı Kesin Hesabı görüşmeleri yapıldı. 2023 Yılı Kesin Hesabı yapılan görüşmelerin ardından kabul edildi.

Toplantının son kısmında Düzce TSO’nun geliştirmiş olduğu projeler hakkındaki son durum ve yeni projeler hakkında meclis üyelerine bilgiler verilirken, toplantı, gündem dışı konuların görüşülmesiyle sona erdi.