Haberler 30 Yıldır Düzce’den alınamayan TIR Karnesi Artık Düzce TSO’dan Temin Edilecek
  • 25.03.2024

30 Yıldır Düzce’den alınamayan TIR Karnesi Artık Düzce TSO’dan Temin Edilecek

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek Düzce TSO üyelerinin taleplerinden oluşan dosyayı kendisine sundu.

Görüşme sonucunda; Düzce TSO üyelerinin talep ettiği TIR karnesinin Düzce TSO’dan temin edilmesi konusunun çözüme kavuşturulduğunu belirten Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Lojistik sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin TIR karnesi başvurularını odamız ulaştırma hizmetleri biriminden yapmamıza rağmen TOBB tarafından yetkilendirilmediğimiz için belgeyi odada kendilerine veremiyorduk. Rifat başkanımızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda üyelerimiz artık TIR belgelerini de odamızdan temin edebilecekler. Talebimizi anında değerlendirmeye alması dolayısıyla TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz. 30 yıldır çözülememiş olan TIR Karnesinin odamızdan verilmesini sorununu çözmek de bizlere nasip oldu. TIR Karnesi Belgesi hizmetinin, lojistik sektörümüze ve odamıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.