Haberler Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 13.01.2015

Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını Meclis Başkanı Ertan Taşlı yaptı. Aralık ayı meclis toplantısında;

İlk olarak Başkan Danışmanı Alphan Namlı, odanın geliştirdiği ve başvurularını yaptığı projeler hakkında bilgi verdi. Alphan Namlı’nın sunumunun ardından diğer gündem maddelerine geçildi. Aralık 2014 mizanı, 2015 yılı genel bütçesi konuları ele alındı.

Verilen önerge doğrultusunda 2015 bütçesinde bazı kalemlerde değişiklik yapıldı. Yapılan değişikliklerin ardından 2015 bütçesi oylanarak onaylandı.

Daha önce basına kapalı olarak gerçekleştirilen Düzce Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantıları, Aralık ayı meclis toplantısında alınan kararla basına açık hale getirildi.

Meclis Başkanı Ertan Taşlı “Bundan sonra yapılacak meclis toplantılarının günü ve saati internet sitesi üzerinden ilan edilecek isteyen basın kuruluşları meclis toplantılarını izleyebileceklerdir” dedi.