Haberler Vergi Haftası ziyareti
  • 24.02.2015

Vergi Haftası ziyareti

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce Defterdarı Murtaza Kamar, Vergi Dairesi Müdürü Şaban Ulukaya, Milli Emlak Müdürü Zafer Ekinci ve Defterdarlık üst yönetimi odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hacıislamoğlu ve Meclis Üyesi Kamil Arslan hazır bulundu.

Verginin kutsallığına işaret eden Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, çalışan, kazanan ve vergisini ödeyen insanların topluluğu olan Ticaret ve Sanayi Odası’nın defterdarlıkla sürekli olarak iç içe çalıştığını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır, defterdarlık ve vergi dairesi personeline çalışmalarında başarılar diledi.