Haberler Ziraat Bankası odamızı ziyaret etti
  • 15.04.2015

Ziraat Bankası odamızı ziyaret etti

Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü Girişimci Satış Yönetimi Bölüm Başkanlığı Yetkilisi Ayşegül Aşkın, Düzce Şube Müdürü Fatih Ertuğral ve Satış Performans Yöneticisi Deniz Alp odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce Ticaret Odası Başkanı Fahri Çakır ve Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Gökçe’yle bir süre görüşen Ziraat Bankası yetkilileri, üyelerimize özel yapılacak olan uygulamalar ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fahri Çakır, finansman konusunun iş dünyası için en önemli aktör olduğunu da sözlerine ekledi.