Haberler Ak Parti Milletvekili Adayları Odamızı Ziyaret Etti
  • 21.04.2015

Ak Parti Milletvekili Adayları Odamızı Ziyaret Etti

7 Haziran 2015’te yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’den Düzce Milletvekili Adayı olan Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Hayati Eğilmez, Murat Saydam, Ömer Hacıislamoğlu, Meclis Katip Üye Sibel Tuncer, Ak Parti Düzce İl Teşkilatı ve Kadın Kolları üyeleri yer aldılar.

7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde her kesimden destek beklediklerini belirten Ak Parti Düzce Milletvekili adaylarına Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, seçim çalışmalarında başarılar diledi.