Haberler Düzce TSO Yönetimi’nden Rektör’e Ziyaret
  • 8.06.2015

Düzce TSO Yönetimi’nden Rektör’e Ziyaret

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Ekrem Gökçe, Murat Saydam ve Ömer Hacıislamoğlu, Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı makamında ziyaret etti.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üniversiteyle tam koordinasyon halinde, iş dünyasının talep ve beklentilerine yönelik olarak eğitim ve proje çalışmalarının devam edeceğini belirten Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a yeni görevinde başarılar diledi.

Düzce TSO’dan Meclis Üyeleri’ne ziyaret

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Ekrem Gökçe, Murat Saydam ve Ömer Hacıislamoğlu, Meclis Üyelerimizden Ümit Ülgen ve Murat Aydın’ı işyerlerinde ziyaret etti.

Yapılan nezaket ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Ümit Ülgen ve Murat Aydın, Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.