Haberler UR-GE ODAK GRUP TOPLANTISI YAPILDI
  • 31.07.2015

UR-GE ODAK GRUP TOPLANTISI YAPILDI

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun öncülüğünde başlatılan ve Ekonomi Bakanlığı tarafından kabul edilen Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Orman Ürünleri ve Mobilya Meslek Grubu Kümelenme (UR-GE) projesinin uygulama aşamasına gelindi.

BU aşamada odak grup toplantısı Projenin koordinatör firması Sigma Center’dan gelen Proje Koordinatörü Kemal Atan ve Yönetim Sistemleri Uzmanı Oğuz Levent Uzer’in sunumlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıda UR-GE Projesinde yer alan firma yetkilileri ve Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu hazır bulundu.

Yapılan Odak Grup Toplantısında projenin açılımı, proje uygulama takvimi oluşturuldu ve sorulan sorulara cevaplar verildi. Projenin bundan sonraki aşamasında ise uygulama takviminin kesinleştirilmesi, firma ziyaretleri ve bu ziyaretlerden elde edilecek verilerle firmaların ihtiyaç analizlerinin yapılması sağlanacak.