Haberler Düzce TSO, Emniyete araçlarını teslim etti
  • 19.10.2015

Düzce TSO, Emniyete araçlarını teslim etti

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinin kararıyla, Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne hediye edilen 3 adet aracın teslim töreni gerçekleştirildi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinin kararıyla, Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne hediye edilen 3 adet aracın teslim töreni gerçekleştirildi.

Meclis Üyemiz Şemsi Durdu’nun sahibi olduğu Fiat Simge Otomotiv’de gerçekleştirilen teslim törenine Düzce Valisi Ali Fidan, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdülkadir Albayrakoğlu ve Mehmet Danışmaz, Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Emniyet yetkilileri, kamu kurum temsilcileri ve firma yetkilileri katıldı.

Programda konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Emniyete hediye edilen araçlarla üyelerimizin ve vatandaşlarımızın güvenliğinin sağlanması noktasında daha hızlı hareket edileceğini, oda olarak böyle bir desteğe vesile oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Fahri Çakır’ın ardından söz alan Meclis Başkanı Ertan Taşlı da araç alım konusunun mecliste gündeme geldiğini ve o an mecliste olan 24 meclis üyesinin tamamının imzasıyla önerge ve karar şeklinde karar alındığını belirterek, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın her alanda sosyal projelere imza attığını ifade etti.

Törende son olarak söz alan Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Emniyet Müdürlüğü’nün son zamanlarda önleme ve müdahale noktasında hayli ciddi işler başardığını belirtti. Fidan, “Özellikle kaçakçılık, narkotik ve okul önlerindeki çalışmalarda ciddi başarılar yakaladık. Devriye sayısını arttırarak polisimizin görünürlüğünü arttırdık. Emniyetimize hediye edilen bu araçlarla bu çalışmalarda daha etkin olunması sağlanacaktır. Emeği geçen tüm meclis üyelerine teşekkür ederiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından araçların anahtarları emniyet yetkililerine teslim edildi.