Haberler Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 29.12.2015

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı Meclis Başkanı Ertan Taşlı'nın açılış konuşmasıyla başladı. Taşlı, geçtiğimiz aylarda alınan kararlar doğrultusunda Üniversite ile beraber Yüksek Lisans konusunda protokol hazırlığında olduklarını, imzalanacak bu protokolle Düzce TSO Meclis Üyeleri, Düzce TSO Üyeleri, Düzce TSO Personeli ile çocuklarına İşletme Fakültesi'ne bağlı dallarda yapacakları yüksek lisans eğitimi için özel kontenjan açılacağını söyledi. Yine önceki ay yapılan Meclis Toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Kariyer Günleri hazırlıklarının devam ettiğini belirten Taşlı, ilk toplantıda, sıfırdan gelen, kariyerinde iyi bir noktaya gelen, bu konuda örnek bir kişi olan eski Meclis üyemiz işadamı sayın Önder Tonyalı'nın yer alacağını ve Şubat ayı içerisinde bu toplantının yapılacağını duyurdu. Ertan Taşlı, Gümüşova OSB ile ilgili son gelişmeleri de meclis üyelerine aktardı.

Ertan Taşlı'nın konuşmasının ardından diğer gündem maddelerine geçildi. Aralık ayı mizanı oylaması yapıldı ve ardından da 2016 tahmini bütçesi hakkındaki çalışmalara geçildi. Meclis Üyelerinin bütçe tasarısı için verdikleri önerge oylandı.

Toplantının son bölümünde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın yenilenen web portalının sunumu gerçekleştirildi. Web Portalının yapımını üstlenen MT Teknoloji Firmasının Sahibi Yüksek Bilgisayar Mühendisi Murat Taştepe, oda web portalı içerikleri hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

Toplantı web portalı sunumunun ardından sona erdi.