Haberler KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri
  • 11.04.2016

KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile 14 Nisan 2016 Perşembe günü saat 15:00'te Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, Başta Makine İmalatçıları olmak üzere "İstihdama Yönelik Yeni ve Yenilenen KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri" düzenlenmektedir.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile 14 Nisan 2016 Perşembe günü saat 15:00'te Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Başta Makine İmalatçıları olmak üzere "İstihdama Yönelik Yeni ve Yenilenen KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri" düzenlenmektedir.

KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürlüğü uzmanlarının vereceği seminere ilgili tüm üyelerimiz davetli olup, katılım ücretsizdir.

Katılmak isteyen ve detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz 0380 524 25 50 (4 Hat) numaralı telefondan Vildan Hanım'a ulaşabilirler.