Haberler Düzce Tanıtım Günlerinde Üyelerimizin Stantlarına Yoğun İlgi
  • 16.05.2016

Düzce Tanıtım Günlerinde Üyelerimizin Stantlarına Yoğun İlgi

Düzce Valisi Ali Fidan'ın öncülüğünde Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 12-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen Düzce Tanıtım Günlerinde üyelerimizin stantları yoğun ilgi gördü.

Üyelerimiz; Albedo Fındık, Azapoğlu Fındık, Balarısı Gıda, Confetti, Dendro, Divapan, Düzce Arıcılar Birliği,  Güçlü Fındık, İksirke, İsmail Mandıracı, Kaynaşlı Uluslar Arası Taşıyıcılar Kooperatifi, Mutlu Gıda, MT Teknoloji, Orka Banyo, Pak Fındık, Pakmaya, Pusat İnşaat, Ralila Organik, Sarsılmaz Silah, Stillay Mobilya, Şahin Ahşap, Taç Tarım, Tozan Fındık, Uzun Mustafa Köy Ekmeği, Volta Motor, Yığılca Fındık, Yolcular Gıda ve Zazella Gıda, Düzce Tanıtım Günleri organizasyonunda stant açarak ilimizi temsil ettiler.

Organizasyonu ziyaret edenler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan stantlar sayesinde ilimizin üretim potansiyeli, iş kalitesi ve ürün çeşitliliği konuları da ön plana çıkarken, üyelerimiz de kendilerini başkent Ankara'da tanıtma fırsatını bulmuş oldular.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu ve benzeri organizasyonlara katkı sağlaması gerektiği ve bunun süreklilik arz etmesi gerektiğini belirten üyeler, Düzce Tanıtım Günlerinin hem Düzce ili bütünü açısından hem de kendi tanıtımları açısından başarılı geçtiğini ifade ettiler.