Haberler Bakanımız Hayırlı Olsun
  • 24.05.2016

Bakanımız Hayırlı Olsun

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı yeni kabinede, Ak Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü'nün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak açıklanması üzerine Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır bir mesaj yayımladı.

Çakır Mesajında; "Daha önce odamızda ilimizin STK'larıyla birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantılarda da defalarca dile getirdiğimiz üzere ilimizden bir bakanın olması, Düzcemiz'in gelişimine çok olumlu katkılar sağlayacaktır. Ülkemizin kalkınmasında kilit role sahip olan ve stratejik bir bakanlık olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na getirilen Düzce Milletvekilimiz Sayın Dr. Faruk Özlü'yi kutluyor, bakanlığın kendisine, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz" dedi.