Haberler Hain Kalkışmayı Kınıyoruz
  • 18.07.2016

Hain Kalkışmayı Kınıyoruz

Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine kast ederek 15 Temmuz akşamında bir grup vatan haininin gerçekleştirdiği kanlı kalkışmayı şiddetle kınıyoruz. Bu hain kalkışmayı gerçekleştirmeye çalışan unsurların yüce Türk adaleti karşısında en kısa zamanda hesap vermelerini bekliyoruz. 15 Temmuz akşamından bu yana bu hain kalkışmanın karşısında duran Yüce Türk milletine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.

Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine kast ederek 15 Temmuz akşamında bir grup vatan haininin gerçekleştirdiği kanlı kalkışmayı şiddetle kınıyoruz. Bu hain kalkışmayı gerçekleştirmeye çalışan unsurların yüce Türk adaleti karşısında en kısa zamanda hesap vermelerini bekliyoruz. 15 Temmuz akşamından bu yana bu hain kalkışmanın karşısında duran Yüce Türk milletine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.