Haberler Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesi
  • 16.11.2016

Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesi

TRH1.3.PREII/P-03/224 no.lu “Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesi” kapsamında 09 Kasım 2016 tarihinde- İmteks Giyim Sanayi A.Ş.- İdari ve Mali İşler Müdürü Adnan Noyan ; Ör-Ma Tekstil San.ve Tic.A.Ş’-Fabrika Müdürü Mustafa Kemal Mazlum; Aktiv Tekstil San.ve Tic.A.Ş- Yalçın BALABAN; S.B.S Tekstil San.ve Tic.A.Ş İnsan Kaynakları Müdürü Akal SARAÇOĞLU;10 Kasım 2016 tarihinde Çise Giyim Ticaret San.ve Tic.Ltd Şti *Fabrika Müdürü Erkan GÜNDÜZ; Delta Alfa Çorap ve Tekstil San.ve Tic.A.Ş -Muhasebe Müdürü Koray ZAMUR; Düzce Tekstil San.ve Tic.Ltd Şti-Fabrika Müdürü Süleyman ALKAN; Cimaş Birlik Düzce Tekstil San.ve Tic.Ltd Şti -Fabrika Müdürü Halil İbrahim PAK ; Cimaş Brode San.ve Tic.Ltd Şti-Cimaş Grup şirketleri yöneticisi Mehmet TUNCER; Cimaş Gıda Konfeksiyon San.ve Tic.A.Ş -İsmail ERKAN; 11 Kasım 2016 tarihinde ise OMAR Tekstil İnşaat A.Ş İşletme Müdürü Aydın ÇARIKÇI;Ethem Gençaslan-Gençaslan Tekstil; MM Tekstil Pazarlama Üretim San.ve Tic.Ltd Şti -İdari İşler Müdürü Levent Duman; Sürpriz Tekstil San.ve Tic.Ltd Şti- Şirket ortağı ve Yöneticisi Şahin CUBUKÇİ; Oktay Haymana-Oktay Petrol ve Tekstil Ürünleri ; İbişler Tekstil San.ve Dış Tic.A.Ş-Fabrika Müdürü Nejat DEMİRCİOĞLU ve son olarak İntem Triko San.ve Tic.Ltd Şti’nde İşletme Müdürü Semih UYSAL’ı ziyaret ettik.

Ziyaretlerimizde Odamızca 01.07.2016 tarihinde start verdiğimiz “Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesi” hakkında genel bilgiler ve yürütülecek faaliyetler hakkında bilgiler verdik. Özellikle sektörde bulunan kayıt dışı istihdam konusunu gündeme getirdik. Kayıtlı istihdamın avantajları ve kayıt dışı istihdamın riskleri hakkında bilgiler verdik. Düzce’de tekstil sektörünün sahip olduğu sorunları, zayıf ve güçlü yanlarının ve ne gibi fırsatlar ve tehditler ile karşı karşıya olduğu konusunda konuştuk ve değerlendirmelerini not ettik. Ayrıca proje kapsamında sunulacak olan ISO 9001:2015 ve OHSAS 18001: 2007 eğitimlerinin alınmasını tavsiye ettik. Çalıştay programı davetiyelerini kendilerine sunduk ve çalıştayda kendilerini aramızda görmekten memnuniyet duyacağımızı ifade ettik.